Teljes átváltozás

Ha szeretnél egy életre szóló élmény részese lenni, akkor biztosíthatlak, hogy ez a szolgáltatás az igazán neked való választás. Megtapasztalhatod, hogy mi az, ami igazán neked való, és ami igazán magabiztossá és stílusossá tesz. Két profi fotós, sminkes és fodrász segítségével fogom felejthetetlenné tenni neked ezt a napot.

1. Személyes találkozó telefonon vagy e-mailen keresztül
2. Személyes találkozó a megbeszélt helyen, és egy finom kávé mellett alkalmam adódik megismerni téged, felmérni az igényeidet, és az elképzeléseidet, hogy tökéletesen kivitelezni tudjuk a közös munkát.
3. Miután megegyeztünk a teljes átváltozás pontos időpontjában, én elkezdem neked szervezni a tökéletes helyszínt a fotózáshoz, és kiválasztom neked a megfelelő ruhákat,saját gardróbból,vagy vásárlás alkalmával. 3 különböző szettet fogok neked összeállítani. Egy utcai, egy alkalmi, és egy sportosan elegáns. Közben folyamatosan beszélgetünk, hogy a jövőben mire érdemes figyelned vásárláskor.
4. Ha elkészültünk a képekkel, 3 napon belül megkapod a teljes sorozatot cd – n amin az összes kép retusálva fog szerepelni.
5. Garantáltan jó és kihagyhatatlan élmény

Időtartam körülbelül: 4-5 óra
Ár: 30.000Ft

Gardróbfrissítés

Ha úgy érzed, unod a ruháidat, minden reggel azzal megy el az idő,hogy ott állsz a szekrényed előtt, és nem tudod eldönteni mibe menjél, mert már semmiben nem érzed jól magad, akkor keress meg bátran. Segítek kiválasztani a legmegfelelőbb ruhát a számodra, amiben igazán önmagad lehetsz. Megbeszéljük, hogy a jövőben mire figyelj, melyik a számodra tökéletes szín, szabás, és márka, majd kiválogatjuk az aktuális ruháidhoz a megfelelő kiegészítőket is. Egy igazi csajos program. :)

Otthoni ruhavásárlás

Ha szeretnél időt megtakarítani azzal, hogy céltalanul rohangálsz egyik üzletből a másikba, és pénzt, hogy ne költs nagyobb összeget olyan ruhákra, amit később nem szívesen hordasz, vagy nem is érzed magad jól benne, akkor a home shopping tökéletes választás a te számodra. Én kiválasztom helyetted a megfelelő üzleteket, egy kitűzött keret mellett úgy, hogy neked egy lépést sem kell tenned.

1. időpont és helyszín egyeztetés telefonon vagy e-mailen keresztül
2. Személyes találkozó a kijelölt helyen
3. A beszélgetés alatt megfigyelem a személyiségedet, testalkatodat, felveszem a méreteidet és közben átbeszéljük az elképzeléseidet.

Időtartam körülbelül 3 óra.

Egy napos vásárlás

Ha teljes stílusváltásra vágysz, és biztosabbnak érzed egy segítő kézzel, én rendelkezésedre állok, hogy kiválasszuk neked a megfelelő üzletben a megfelelő darabokat, ami elengedhetetlen a gardróbodból, és nélkülözhetetlen a mindennapjaidból. Megmutatok pár trükköt, hogy mi az, amin a későbbiekben spórolni tudsz időben és nem utolsó sorban pénzben.

1. időpont egyeztetés telefonon vagy e-mailen keresztül
2. Személyes találkozó a megbeszélt üzletben, bevásárlóközpontban,ahol egy fél órás beszélgetés és egy finom kávé mellett felmérem a hétköznapi tevékenységedet, munkádat, felmérem az igényeidet, és az eddig kialakult stílusirányzatodat. Beszélgetünk egy jót, és megkezdjük a bevásárló körutunkat.

Időtartam körülbelül 3-5 óra